Plangebied VerdeVista Meerburg

klik op de onderdelen voor uitgebreidere informatie
Google Maps
                 
 

 

Hier is een kantoor van 10.000m2 in gebruik door Siemens.
Foto: Marcel Vogel

 
 

 

In dit blok zullen appartementen voor starters en senioren worden gerealiseerd, zowel in de sociale huursector als in de vrije sector. Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg is hierover in vergevorderde gesprekken met een ontwikkelaar.

 
 

 

Hier realiseert projectontwikkelaar Sustay een appartementencomplex met 87 betaalbare woningen. Op 13 september 2018 is gestart met de bouw. In 2020 wordt het gebouw opgeleverd.

Link
 
 

 

In dit blok worden een supermarkt en een woontoren ontwikkeld. Op dit moment wordt het ontwerp verder uitgewerkt en zijn er vergevorderde gesprekken met een ontwikkelaar.  
 
 

 

Ontwikkelaar VORM is in de zomer van 2015 begonnen met de bouw van woningen. Er zijn in totaal ca. 80 woningen gerealiseerd waaronder zowel sociale huurwoningen als koopwoningen. Inmiddels zijn alle woningen verkocht en bewoond.
 
 

 

In dit gebied langs de waterplas zijn 24 twee-onder-een kap woningen gebouwd door Kalliste. De bouw is afgerond en begin 2019 zijn de woningen opgeleverd.
 
 
Sportcomplex Meerburg, thuisbasis voor voetbalvereniging RKVV Meerburg.
 
 

 

Dit woongebied wordt op dit moment ontwikkeld door VORM Ontwikkeling. Een fase is inmiddels opgeleverd, de bouw van de tweede fase start in september 2017. De verkoop van de woningen in de laatste fase van VORM start in het najaar 2017, de bouw start 1 september 2018 en de oplevering van deze laatste woningen is dan in het voorjaar 2019. Voor de actuele stand van zaken klik hier
 
 

 

Dit woongebied (Santhorst) wordt ontwikkeld door Van Rhijnbouw samen met Bouwfonds Ontwikkeling en maakt geen deel uit van de gebiedsontwikkeling door Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg.

Bijgaand beeld geeft een indicatie van hoe het er uit kan gaan zien.

www.vanrhijnbouwweb.nl